10 év múlva 2 amerikai gyermekből 1 autizmusban szenvedhet majd
 A híres MIT (Massachusetts Institute of University) kutatója meglepő nyilatkozatot tett az autizmussal kapcsolatban. Szerinte minden második amerikai gyermek 2025-re az autizmus egy formájában szenvedhet majd.

„Amilyen ütemben haladnak a dolgok, 2025-re, minden második gyermek autista lesz az Egyesült Államokban.” A Roundup gyomirtóról (glifozát alapú) szóló tanulmány bemutatásakor - mondta Stephanie Seneff az MIT kutatója -, mert a gyomirtóval egyre többen élnek, és megegyezik az autizmus növekedésének az arányával. Dr. Seneff ezzel a kijelentésével kutatója borzolta a kedélyeket.

Dr. Seneff számos cikket írt különböző orvosi folyóiratokban a modern betegségekről, valamint a gyógyszerek mellékhatásairól, táplálkozási hiányosságokról, illetve a környezeti mérgek hatásáról az egészségünkre. A legutóbbi tanulmányban párhuzamot húz a glifozát ültetvényeken való használata és az autizmus között. És valóban, az autizmussal diagnosztizált gyermekek biomarkerei túlzott glifozát felhalmozódást mutatnak, valamint ásványianyag-hiányt a gyomirtó toxikológiai hatása miatt.

Minden 68-ik gyermek autista az Egyesült Államokban

A glifozátot 1990-ben kezdték el használni az Egyesült Államokban, és azóta is egyre többet használják. Ez alatt az idő alatt az autizmussal diagnosztizált gyermekek száma növekedett: 1975-ben 5000-ből 1, míg ma 68-ból 1. Zavarba hozó statisztikák, amelyek nem mutatnak lassulást, és az orvos úgy érzi növekedése, szoros összefüggésben van a glifozát használatával, amelynek toxikus hatása kiterjed minden termékre, amelyet kukorica sziruppal édesítettek (cukorka, üdítők...), vagy búzalisztet tartalmaz.

A glifozát már felelős a glutén intoleranciáért

Nem ez az első alkalom, hogy a Monsanto által kifejlesztett Round-Up egy vita középpontjában áll toxikus hatásai miatt. Néhány hónapja, egy másik tanulmányban, amelynek Dr. Seneff a társszerzője, azt mutatták ki, hogy a Round-Up gyomirtó fő összetevője, lenne a felelős a glutén intolerancia és lisztérzékenység robbanásszerű megnövekedéséért. Az Egyesült Államok lakosságának vizeletében 10-szer több glifozátot mutattak ki, mint az európai lakosságnál.


Forrás: www.topsante.com - Fotó: fishhawk (Flickr.com)
2015 JAN 03 22:43:35/