Budapest, 2018. március 28., szerda (MTI) - Hatrészes, ingyenes bőrgyógyászati előadássorozatot indít áprilisban a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája, amely idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját - közölte az intézmény a honlapján.

    Az április 6-án induló rendezvénysorozat ötletgazdája, Sárdy Miklós klinikaigazgató a közlemény szerint azt mondta, hat olyan témával várják az érdeklődőket, amely kiemelten fontos és népegészségügyi szempontból is meghatározó.
    A regisztrációhoz kötött, havonta jelentkező előadásokon a fényvédelemről, a melanomáról, a szexuális úton terjedő betegségekről, a kozmetológiáról, a pikkelysömörről és az allergiákról lesz szó.
    Azt írták, a 125. évforduló alkalmából január végén tájékoztató jellegű előadássorozatot indítottak a VIII. és IX. kerületi középiskolásoknak, most pedig a felnőtt laikus közönséget szeretnék megszólítani.
    A regisztráció, valamint az eseménysorozat részletes leírása az időpontokkal és előadókkal kiegészítve a http://semmelweis.hu/borklinika/125ev linken érhető el.


2018 MÁR 30 06:11:00/