Előzze meg a hüvelyfertőzést!
Ha hüvelyfertőzés, akkor elsőre mindenki a hüvelygombára gondol. Pedig sokkal valószínűbb, hogy a leggyakoribb hüvelyfertőzéssel, a bakteriális vaginózissal van dolgunk. A bakteriális vaginózis során a hüvelyben lévő és védőszerepet betöltő Lactobacillusok száma lecsökken, megváltozik a PH-érték és ezáltal az ártalmas baktériumok elszaporodhatnak.
2014 JÚL 03 16:30:19/
Magyarország Cukormentes Tortája verseny
Érd, 2014. július 2. Pataki János mestercukrász, a Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnöke (b) a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőseinek elbírálásán, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által szervezett eseményen Érden, a Pataki cukrászdában 2014. július 2-án.
2014 JÚL 03 09:52:47/
Igen ritkák a gyermekkori védőoltások miatti súlyos reakciók
Igen ritkák a gyermekkori védőoltások által kiváltott súlyos reakciók - erősítette meg egy új elemzés, amely szerint a vakcináknak nincs közük a leukémiához, az MMR-oltás nem okoz autizmust, ellenben ha a nem oltott gyerekek elkapják a vakcinákkal megelőzhető betegségek valamelyikét, életminőségüket rontó szövődmények is sújthatják őket.
2014 JÚL 03 09:49:18/
Férfi merevedési zavarok
Merevedési zavarról, erekciós zavarról, vagy az orvosi szaknyelvben általánosan használt és elfogadott kifejezéssel erektilis diszfunkcióról (ED) beszélünk a kielégítő szexuális aktivitáshoz szükséges merevedés elérésére és/vagy fenntartására való, tartósan fennálló képtelenség esetén.
2014 JÚL 02 11:20:29/
Kérdezzen szakértőnktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés