Dr. Mezei Tünde

Urológus szakorvos jelölt

Orvosi egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Az egyetem elvégzését követően a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Urológia osztályán kezdtem el dolgozni Prof. Tenke Péter irányítása alatt. A kórház urológiai ambulanciáján szerdánként rendelek 8-15 óra között.

Az urológián belül fő érdeklődési köröm a nőgyógyászati urológia.
Már az egyetem mellett elkezdtem dolgozni az Országos Mentőszolgálatnál részállásban, melyet a mai napig csinálok, mint mentőorvos.

Tavaly nyár óta a Balatoni nyaralás óta küzdök vizelési ingerrel. Jártam nőgyógyásznál aki mindent rendben talált. A körzeti házi orvosom tovább küldött urologiai vizsgálatra. A vizsgálat során tenyesztessel baktériumot találtak melyre antibiotikumot írták fel (páromnak is). Következő tenyesztes után mer nem mutattak ki de a probléma fent áll. Vissza mentem a haziorvoshoz aki fertőtlenítő port írt fel de sajnos az sem segített. Kérem szíves segítségét!

Üdvözlöm! Olyan problémám volna, hogy sexuális úton nem mindig tudok elélvezni, és ezáltal rettentően fájnak a heréim. Feszítő érzésenm van olyankor. Eddig is volt panasz, de az utolsó alkalommal órákon át feszített, fájt.

Jónapot. Nemkem csak egy olyan kérdésem lenne hogy baj e az ha nekem állandóan le van a bőr húzva a makkrol ? Hogy az befolyásol e akármiben is? Vagy az mindegy hogy lent van e vagy fen?

Tisztelt Doktor nö
Antibiotikum után sokszor gombás fertözés éri a nemi szervem..amit eddig kaneszten vagy primafucorral vissza tudtam szoritani..
A legutobbi fertözésem már más volt nem csak pöttyök hanem a makk es a fityma közti hám sérülés is elöjött amire bepantent javasoltak..
Sajnos most is elöjött...pöttyök nincsenek csak csúnya látvanyos hámsérülés...ami mintha fenyés és váladékos is lenne mert a kenöcs nem nem tapad rá.
5napja tart...probáltam bephantent de 2 nap után semmi...utánna kanesztent...de még mindig semmi...
Kezdek aggodni..és sajnos urologushoz csak 2.ikán jutok el...
Kérem ha esetleg tudna tanácsolni valamit örülnék neki..
Elöre is köszönöm
Üdv
Zoli

Tisztelt Doktornő, tisztelt dr. Mezei Tünde!
Köszönjük a lehetőséget, hogy írhatunk Önnek ezen a fórumon!
Barátnőmmel erősen vélelmezzük csiklójának fitymaszűkületét. Mind nyugalmi, mind izgalmi állapotban klitoriszának csak egy minimális, oldalsó része hozzáférhető, a fityma nem húzódik hátra és nem is hátrahúzható. Így szexuálisan életünk rendkívül hiányosnak éljük meg, erős pszichés teherként el is vagyunk keseredve emiatt. Mivel teljes, harmonikus nemi életet szeretnénk élni, ezért kérjük szíves segítségét!
A témában szinte kizárólag csak a férfi fitymaszűkületről találtunk információkat és hozzáférhetőségeket.
Egyfajta specialistát keresünk, mert azt gondoljuk, hogy a fitymaszűkület, s különösen a női fitymaszűkület a szakterület egy kicsiny, szűk szegmense. Ebben tévedhetünk, de mivel - talán méltányolható módon - a lehető legjobb kezelést szeretnénk a párom számára, ezért a diagnózis felállításához és a további, feltehetően urológiai sebészeti beavatkozáshoz ezúton keressük azt a remélhetőleg kiváló emberi kvalitásokkal is rendelkező urológus szakorvos kollégát, aki korszerű tudással, illetve komoly tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik ennek a betegségnek kezelésében.
Budapestiek vagyunk, elsősorban itteni kapcsolatot szeretnénk, de ha az ajánlat vidékre szólít bennünket, azt is meg tudjuk oldani.
Előre is köszönjük szíves megértését és segítségét!
Tisztelettel és üdvözlettel: Pekárik Géza

Tisztelt doktornő az a kérdésem lenne hogy most volt körbe metélésem és hogy nagyon pici így csak merev állapotba kerül akkor tudom lekezelni . De addig húzom vissza míg nem feszül de utána picit vérzik. be kenem tetrán kenőcsel meg kamillás teával mosogatom ez gond hogy vérzik még picit merevedés után?

Tisztelt Doktornő
Úgy tünik jóindulatú prosztata megnagyobbodásom van, amit az angliai orvosom állapított meg. Alátámasztandó szegeden készíttettem ultrahangos vizsgálatot is ami szintén megerősítette a "jó hírt".
Kicsit pesszimista vagyok az angol egészségügyi tapasztalatokkal kapcsolatban és ezért kérdezek Öntől most.
Tamsulosin 400 mcgr-os gyógyszert kaptam itteni orvosomtól de a javulásra vonatkozó kérdésem kitérő választ kapott.
A véleményére lennék kíváncsi. Egy belső lebeny-megnagyobbodásról van szó (az ultrahangos hölgyet idézvén).
Vonatkozóan PSA teszt készült és nem adott okot aggodalomra (itt Angliában).
A kérdésem az, hogy egy ilyen jóindulatú megnagyobbodás javulhat-e akár minden beavatkozás (gyógyszeres vagy mütéti) nélkül, valamint, hogy a felírt gyógyszer (Tamsulosin) azonkívül, hogy könnyít a "kis dolgokban" jelent-e megoldást.
A másik kérdésem pedig az, hogy amennyiben mütétre kerülne sor, úgy az egyszer s mindenkorra megoldhatja a problémát vagy ismételni kényszerülünk időnként vagy akár többször is életem során?
Remélem nem vagyok túl komplikált, de gondolom érthető az aggodalmam.
Köszönöm és üdvöletem
Laszló

Tisztelt Doktor Nő!
A következő kérdéssel fordulok Önhöz:
6 éves Kisfiamnak fitymaszűkülete van (szerzett). Egyértelmű hogy műteni kell, a kérdésem az lenne, hogy mikor célszerű.
A 6 éves státusz vizsgálat során detektálta ismét a gyerekorvosunk, hogy szűkülete van, majd ismét beutalt minket a szakrendelésre.
Mikor elmondtam neki, hogy világos a probléma, műtetni fogjuk majd. Akkor gyakorlatilag nekem esett, hogy tönkre fogom tenni a veséjét!?
A Kisfiam rendszeresen pisil, nem kell erőlködnie, folyamatos sugárban történi a dolog, nem szakaszosan. És a körülményekhez képest, tisztán tudjuk tartani, szerencsére még nem volt vele probléma.
Szükségem lenne az Ön véleményére is, mivel úgy látom, hogy a háziorvosunk megszállottja ennek a kérdésnek (lásd: a 6 hetes Kisfiamnak is felírt egy szteroid tartalmú kenőcsöt, mert szerinte neki is szűkület van).
Előre is köszönöm a válaszát!
Anikó

Jó napot kívánok olyan kérdésem lenne hogy merev àllapotban nehezen tudom hàtra húzni a bőrt ha sikerül akkor nagyon szorít kérem mielöbbi vàlaszàt

Kedves Doktornő!

Egészséges embernek lehet-e olykor zavaros, fehéres, üledékes a vizelete - váltakozva áttetszővel - vagy ez okvetlenül betegség jele? A puffadt hasammal a gasztroenteorológiára készülök, de igyekszem előtte az összes leletet beszerezni. Olvastam hogy a hasi puffadás akár húgyuti problémára is utalhat. A hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat negatív, picike lágyéksérv kivételével. A júniusi laborleletemben a vizeletrésznek csak a fajsúlya van megcsillagozva, de van üledék - vörösvérsejt, fehérvérsejt, lapján - a határértéken belül. Ez egy tiszta, áttetsző vizeletminta vizsgálata volt, belegondolni sem merek milyen lenne az eredmény egy jócskán zavaros példány esetén. Vajon pipilhet-e zavarosat egészséges ember? Erre lennék a leginkább kíváncsi és arra ha elmegyek urológiai vizsgálatra akkor mire készüljek és fog-e fájni az illető vizsgálat? A Doktornő szíves válaszát előre is köszönöm! F. Judit 66 éves

egy nönél mitöl alakulhat ki vizeletretencio, érdemes e vele foglalkozni

zsd
Jo estet!
Baratom kiskoraban korul volt metelve es allandoan kisebesedik neki szeretkezes utan, ha gumit hadznalunk, ha sikositot(mindkettot) akkor is.
Van erre valami modszer, hogy ezt megelozhessuk?

Jó napot ! :)

2-3 napja Bal herémbe ejnye nyilalló fájdalmat érzek üléskor,amikor reggel fel kellek és amíg fekszek az ágyban semmilyen fájdalmat nem érzékelek csak ha a gép előtt ülök. Semmilyen más tünet nem társul hozzá nem érzem hogy egyik herém nagyobb lenne mint a másik vizelet nem fáj,nemi élet se fáj. Gondolkoztam azon hogy 1 hétig alhasi fájdalmaim voltak,+ gyomorontás is volt. Ezek el múltak és arra gyanakszom hogy át irányult ide a fájdalom. Érdeme lenne urologust fel keresnem ?

Kedves Doktor nő!

Vizelettenyésztésemben két baktérium volt:
-Klebsiella pneumoniae
-Enterococcus Faecalis
Kaptam rá Nitrofuration Arena 100 mg tablettát .
Olvastam, hogy ez nem öli meg a jó baktériumokat a hasban.
Korábban komoly hasmenésem volt antibiotikumtól. Ön szerint, ez okozhat komoly hasmenést?

Köszönettel: K. Anna

Tisztelt Doktornő!

Enyhe fitymaszűkületem volt, amit megoperáltak 2.5 hete. A teljes fityma eltávolításra került. Nemi életet orvosi előírás szerint nem élek (4hét). Barátkozom az új "külsővel és kisebb érzékenységgel" de merevedéskor azt tapasztalom, hogy péniszem hossza kisebb. Ez csak átmeneti? Mi okozhatja ezt?

Köszönöm válaszát

Tisztelt Dr. Mezei Tünde! 26 éves férfi vagyok, olyan problémám alakult ki ami elég összetett. Éppen lecsengőben van egy gombás fertőzésem odalent. Az antibiotikum kúra mindig kihozza rajtam, már többször átmentem rajta. Azonban 2-3 napja érzem azt hogy merevedéskor a pénisz tövénél tompa kellemetlen fájdalmat érzek. tapintásra mintha a szalagon egy kisebb csomó lenne és annak mozgatása, megnyomása váltja ki a fájdalmat. Nyugalmi állapotban szinte nem is érzem, vizeléssel nincsen gond(nem fáj nem csíp). Ilyen érzésem még nem volt, mi a legésszerűbb teendő? esetleg tapasztalatai alapján találkozott-e hasonlóval? Köszönöm Előre is!


Tisztelt Dr. Mezei Tünde !

Olyan problémával szeretnék Önhöz fordulni, hogy novemberbe voltam nőgyógyásznál rászűrésen. Mindent rendben találtak nálam. A párom akivel első intim kapcsolatunk januárban volt, alhasi fájdalomra lett figyelmes. Majd idővel erős görcsökre. Elment Urológushoz és kiderült, hogy mellék here valamint prosztata gyulladása van. Azt mondták neki, hogy valószínű, hogy az én hüvelyemben valamelyik baktérium okozott gyulladást nála vagy lehetséges, hogy le volt gyengülve az immunrendszere és ezért kaphatott el gyulladást. Nagyon elkeseredtem. Szeretném a véleményét kérni vagy esetleg ez ellen kell vagy lehete-e v.mit tenni.
Előre is nagyon szépen köszönöm!

Kedves Doktornö ! Szeretném a segitségét kérni szokott fàjni a ball here golyóm a spermàmba ijen sürü réssz is van az a réssz mintha valami kis gumi darabb lene.Régebben volt egy sérülésem a golyómat be ütöttem a biciglibe és nagyon fàjt lehet ez atól ?Voltam vele urulógusnàl irt 3 szemes antibiotikumot gyogyszert amit be is szedtem azt monta hogy prosztatam is egy kicsit nagyobb azota se mulik el az az égö érzés és a sürü spermàba.Szeretném ha segitene hogy teaval vagy gyógyszerel lehet e kezelni vagx fordujak megint orvoshoz?

jo napot 3 hettel ezelott aktus kozben eszrevetem hogy fitymam verzik es egyebkent nem rövid a fitymam , tudom lendesen huzni, es egy kicsike pontnal verzett utana egy napig picit hebe hoba csipett ott es anyi, 2 hettel ezelott megint volt aktus de akkor nem szakadt el csak mintha érzékeny lett volna a fitymam, 1 hetel ezelott meg megint verzett a fitymam ugyanúgy gyolsan elmurt a verzes anal a kicsi pontnal verzett mint legutobb semi fajdalom es egy napig picit hebe hoba csipett Mi a velemenye ?

Tisztelt Doktornő! Laci vagyok,52 múltam és kb.1 éve merevedési zavaraim vannak.Voltam orvosnál és irt fel sendinafilt de nem mertem még bevenni mert félek a mellékhatásoktól,ugyanis volt infarktusom .Bár a gyógyszereim között nincs nitrát tartalmú.Láttam a neten egy Anti-potens nevű tablettát aminek semmilyen mellékhatása nincs, viszont ugyanazt tudja.Most nem tudom melyiket használjam?Kérném a segítségét.Előre is köszönöm.

Tisztelt Doktornő,

Külföldön élek és körülményes lenne orvoshoz mennem. Régebben 3-4 éve otthon urulógushoz jártam, alacsony tesztoszteron szint miatt tesztoszteron kenőcsöt kaptam, aztán az nem vált be és klostilbegitet, az helyretette a szintem.
viszont ettől függetlenül mellékhere megnagyobbodást találtak, azt mondták hogy egy spermium csatorna záródott el és az okozz a dudort. Az elmúlt egy két hétben felső lábszáramban melegséget, kisebb belenyilallásokat érzek, a herém pedig tompán elkezdett fájni. Belgyógyászati panaszaim is vannak, van rajtam 10-15 kg túlsúly, gyomortájékom visszatérően fáj, végbél fájdalmaim vannak, aranyér kenőcsöt javasolt az itteni doktor kenegetni. Mi a teendő? Kibír még 3-4 hónapot, amíg hazamegyek és felkeresek egy szakorvost?

Tisztelt Doktornő!
Minden előzmény nélkül a makkon piros folt jelent meg. Semmilyen egyéb tünet nincs, nem viszket,fáj vagy ilyesmi. Mit javasol? Köszönöm a válaszát előre is.

HáziPatika PRO
Tappancs

Főoldal
>
Orvos Válaszol
Orvos Válaszol

Tisztelt doktornő!
Két hete mellékhere gyulladással kerültem orvoshoz.
Diflam és Savulin gyógyszereket írt fel.
A panaszaim egy másfél hét után elmúltak.
Lement a duzzanat elmúlt a fájdalom.
Viszont a mellékhere alja a here alsó részénél kemény maradt. Nem okoz fájdalmat nyomásra sem csak zavar hogy olyan maradt. Lehet-e vagy kell-e ezzel foglalkozni vagy ez ilyen fog maradni.
Válaszát köszönöm!

Jó napot Doktornő !
Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz ,hogy a páromnál megállapítottak heresorvadást erről mit kell tudni ? Meg kell műteni mindenképpen ? Gyerekünk lehet még ? vagy ahhoz hogy gyerekünk legyen mindenképpen meg kell műteni 23 éves a párom ,még szeretnénk gyereket .Ez mitől alakult ki neki ?Lehetséges nemi betegségtől is ,mert irják az egyik oldalon hogy lehet here fájdalom Trichomonastól is ,de nekem nincs viszont tünetem. Nemzőképességi vizsgálatot most végeztük el .Fél a műtéttől nagyon. Köszönöm a válaszát .

Kedves doktornő! Elég egyedi problémával keresem meg önt! Hogy is fogalmazzam meg? Az elmult néhány év alatt a péniszem fokozatossan roncsolódott a makkom a szövetelhalás következtében annyit vedzitett a méreteiből hogy pár éve körülmetélést kellet végrehajtani , sajnos azóta is zsugorodott ! Szeretnék véget vetni a dolognak ! Ha kell a teljes péniszem eltávolitásátol sem riadok vissza! Kérdésem az lenne hogy mik a következményei ha le kell vágni a teljes péniszt! Van e rá mód plasztikai sebészell az eltávolitott himveszö helyére operálni egy donor nemi szervét? Egy előzetes vizsgálat menyibe kerűl ? Maga az eltávolitás mekkora összegbe kerül? Mi hamarabb szeretnék túlesni a dolgon!

Kedves Doktornő,
45 éves nő vagyok változókorban.
Másfél éve (2016 ősze) a vizeletben 10-15 vvt.t találtak, jártam urológusnál, azóta készült több kontroll, mindannyiszor jelen van ez a mennyiség kb a vizeletben, minden más negatív, beleértve a tenyésztést.
Sem ultrahang, sem röntgen, sem natív hasi-kismedence CT nem mutat kóros elváltozást. A derekam tompán fáj pár hónapja, de az urológus orvos akihez járok azt mondja nem veseeredetű.
Nőgyógyászati és reumatológiai vizsgálat megtörtént. Minden rendben van. Nőgyógyász csinált baktérium -gomba -rákszűrő vizsgálatokat is.
2015-ben volt ESWL zúzásom uréter alsó harmadában lévő kövön. Nem tudom hogy ekkor nem sérülhetett-e meg ott valami ami ezt a vérzést okozza. Egyáltalán ez a mennyiség tényleg nem ad okot aggodalomra ha a képalkotó vizsgálatok, vérlelet rendben?
Köszönettel várom válaszát
Tünde

Tisztelt Doktornő!

Férjemet hypogonadotrop hypogonadismus miatt injekciókkal (Merional, Choragon) kezelték. Ennek köszönhetően természetes úton született kisbabánk.
Érdeklődni szeretnék Ön mit javasolna, ugyanis a fenti injekciók már nem elérhetők? (Több mint fél éve nincs kezelve) Az injekciók hiánya a tesztoszteronszintjén is meglátszik, értéke jelenleg 0,5.
Mit javasolna? Milyen lehetőségeink vannak? Mi legyen a tesztoszteronnal?

Köszönöm válaszát!

kedves doktor nö. 6 honapja vazelint fecskendeztem a péniszembe semi baj nem volt pár napja a börön furcsa foltok jöttek ki mint ha hegek lenének az egyik ijen hegböl lett egy kis seb GENTAMICIN -WAGNER KENÖCSEL kenem. javult sokat de ezek a heg szerü foltok még megvanak rajta meleg kamilába mártogatom orvoshoz nemakarok menni csak ha muszáj ön mit mondana nekem ere elöre köszönöm.

Kedves doktorno. En egy kulfoldon elo magyar vagyok. 2008ban hazautaztam egy rutin serv mutetre. A tunetek rogton a serv mutetem utan jelentkeztek. Mar a varratszedes elott megjelentek a fajdalmak de gondoltam ez a velejaroja. Nincs nagy gyakorlatom serv mutetekben. 2008 decembereben mutottek a celldomolki korhazban. Korulbelul egy evvel kesobb mikor legkozelebb hazajutottam, elmentem urologushoz aki felfedezte hogy egy vesem van. prosztatamat vizsgalta. kaptam ra antibiotikumot majd ismetelt antibiotikumot zero sikerrel.
Ezutan 2010-2011 kornyeken az ir haziorvos is elkuldott cystoscopy vizsgalatra, illetve ultrahangra.
Ezeknek az eredmenye is negativ lett. Majd az urologus professzor megallapitotta a Mater hospitalban hogy kutya bajom.
2014ben edesanyam latogatasakor be kellett mennem a korhazba, mert a herem egyszer jobban log mint kene, maskor pedig felhuzodik kozel a testemhez. ez nem fajdalmas de rettentoen kellemetlen. A masik herem nem fejlodott ki teljesen, igy a serv mutet alkalmaval eltavolitottak a meglevo maradekat. Az ultrahang eredmenye a korhazban negativ volt.
Ezutan 2014 decembereben jutottam el orvoshoz mikor megkaptam az ingyenes vizit kartyamat. Ekkor volt prosztata fejes, vizelet teszt stb. Egy masik urologus constatalta hogy van egy ciszta a meglevo heremen es az okozhatja a fajdalmat, de tul rizikos lenne hozzanyulni, szoval szokjak hozza hogy igy fogom leelni a hatralevo eletem.
Felirtak a legerosebb fajdalomcsillapitot amitol teljesen szetment a gyomrom.
Ezek utan elvesztettem a munkam, es kaptam egy papirt az orvostol hogy fizikai munkara alkalmatlan vagyok.
A tunetek eleinte napokig tarto idegi fajdalmakkal jart. hullamokban jott, gorcsbe radult a testem, ilyenkor altalaban meg a lelegzetem is visszatartottam. Mindenkeppen kapcsolatban all az emesztesemmel, mert barmikor szekelnem vagy kisdologra kell mennem a herem felhuzodik a testemher, es rancosan rafeszul a bor. valoszinu az izom ami mozgatja serulhetett a mutet soran. a vagas helyenel meg mindig erzek tobbszor tuszuras szeru fajdalmat, neha pedig ugy erzem a motoron ulve, hogy ki akar jonni a servem megint. Nem tudom toleralni a hideget, raszkdastol hasonloak a tunetek.
Folyamatosan ugy erzem mintha a testem egy gyulladasban lenne, es gorcsolnek. Fajdalmak ritkabbak, viszont a gorcs megmaradt, illetve amikor a here felhuzodik akkor kentyelmetlen a merevedes. Tehat a ferfiassagomnak annyi.

Kedves Doktornő!

Több éve szenvedek"felfázós" tünetek miatt. Eleinte gyógynövényekkel és teákkal próbálkoztam, ez követte a háziorvos-antibiotikum tortúra, aztán felkerestem egy helyi urulógust, aki különböző vizsgálatokra küldött, de mind negatív lett (gomba és baktériummentes) (vizelettenyésztés, vérvétel, hasi ultrahang, STD szűrés). Tőzegáfonya és Uro-Vaxom kúrán is túl vagyok. Végül a hólyagtükrözés hozott némi eredményt. A húgyhólyagomon gombás felrakódást talált. Jelenleg egy hónapig heti 1 kapszulát szedek gomba ellen, ami hat a hólyagomban és a hüvelyemben is, utána kontroll. Érintett lehetek az interstitalis-cystitis-ben, tehát a húgyhólyag falam szerkezete megkárosodhatott, amit úgy tudom a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban kiemelten kezelnek. Mennyire érdemes vidékről ellátogatni?
Hüvelygombához kapcsolódó tüneteim nincsenek, nem piros, nem viszket, nincs túrós-szagos folyásom, feltehetőleg egy korábbi fertőzésből maradt vissza a gomba, ami "felszállt" a húgyhólyagomat is. időnként viszont előfordul zselés fehér váladékozás, amiről a nőgyógyász biztosított, hogy 2 ciklus között természetes, viszont én látok némi összefüggést.
A kérdésem az volna, hogy lehetséges-e ilyesfajta tünetmentes hüvelygomba nőknél? Melyik orvos illetve vizsgálat mutathatja ki 100%osan nőknél és férfiaknál a jelenlétet? Érdemes a páromat is kivizsgálni, vagy ő mivel kezelje magát a visszafertőzés elkerülése érdekében? A gomba típusát nem láttam a leletemen, hogy állapítják azt meg? Hogyan lehet újra egyensúlyba hozni a hüvelyflórát? Hasznos vagy épp káros ilyenkor a napi intim mosakodó használata? Odafigyelek a réteges öltözködésre, a bő folyadékbevitelre, kerülöm a műszálas fehérneműket és az illatosított betéteket, wc-papírokat, törlőkendőket, a cukrot és az élesztővel készült ételeket, mégsem érzek javulást.
Egyre többször, főleg hajnalban tör rám a kegyetlen fájdalom, amivel már nem szeretnék együtt élni. Hosszú ideje húzódik ,orvosról orvosra járok. Van aki azt mondta azt első szülés után megszűnik, aminek nálam még nincs aktualitása, van aki kineziológushoz küld, mondván pszichés a betegségem. Hogyan tudnék a végére járni a betegségnek és kitisztítani végleg a szervezetemet? Akinek egyszer volt dolga a gombával az nem tud végleg megszabadulni tőle soha?
Előre is köszönöm a választ.
(23 éves nő)

Kérdezzen szakértőinktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés